2013-09-08 Brösarpsdagen på Byaängen

Brösarpsdagen på Byaängen kl 10.00–15.00

 • Dragkamp om bygdens starkaste by, kval kl 11 och final kl 14. Deltagande lag:  Bertilstorp, Brösarp , Eljaröd och Maglehem
 • Ankrace i bäcken kl 12.00 (“ankor” säljs på plats)
 • Skånes Caroliner exercerar kl 13.00
 • Vinn signerad Tre kronor-tröja från landslagets OS-trupp 2014 (Zetterberg, Lundqvist, m fl), skjut mål med hockeypuck
 • Prova mountainboard med Brösarps Alpina Skidklubb
 • Hantverkare
 • Ansiktsmålning
 • Nyutgivning av Brösarpsboken
 • Tändkulemotorer med Tändkulans vänner
 • Dragspelsunderhållning
 • Chokladhjul
 • Öltält
 • Mat & fika
 • Och mycket, mycket mer …

Utställare och försäljare: Källagårdens Frukt/äpplen, äppelmust, lammskinn, Birgit Petersén/textil, Primula Veris/växter, Café Smulan/servering & försäljning, Elisabeth Håkansson/handarbete, Tina Tånnander/hemstöpta ljus, Monica Nilsson/betong, Åke Åkesson/”naturens former”, Maria Dahlin/indiska schalar, Martina Andersson/tyger & barnkläder, Brösarps Scoutkår/chokladhjul m m, Brösarps IF/korvförsäljning m m.

Sponsorer: Tomelilla kommun, Sparbanken Syd, William Safari, Apoteksgruppen i Brösarp, Torsten Nilssons Snickerifabrik, Talldungens Gårdshotell, Lokalföreningen i Brösarp, Österlenhem, VA Teknik & Vattenvård, ICA Supermarket Brösarp, SPS-Service, Salong Vi Två, Brösarps bygdegård, Bröderna Levin Bensin & Verkstad, LF Kristianstad, Johanssons Skogstransporter, Österlen Kött och Vilt.

Brösarpsdagen arrangeras av Byagillet i samverkan med Brösarpsbygdens föreningar och Brösarps Gästgifveri & Spa.