Arbetsgrupper

Vill du bidra och aktivera dig i Byagillet? Då finns följande arbetsgrupper. Det är ett trevligt sätt att lära känna både bygd och människor som bor här. Vill du engagera dig i någon grupp, skriv till oss via vårt kontaktformulär. Välkommen!

Tekniska Gruppen: 

Byagillet tekniska grupp står för många av de praktiska saker som görs för byns trevnad samt arrangemang. Gillar du att arbeta med dina händer och verktyg så är detta gruppen för dig! 

Försköningsgruppen: 

Byagillets försköningsgrupp använder sina gröna fingrar och estetiska känsla, för att göra Brösarp med omnejd så välkomnande som möjligt. Du som gillar trädgård och växter samt att förbättra din omgivning, detta är gruppen för dig! 

Historiegruppen:

Byagillets historiegrupp gör en hjälteinsats för att bevara och visa upp den gedigna och långa historien om Brösarp med omnejd. Du som gillar att organisera och upptäcka nya saker om en plats, detta är gruppen för dig! 

Kulturgruppen: 

Byagillets kulturgrupp arbetar med att visa upp artister, konstnärer, företag, författare och de många andra intressanta och färgstarka människor som utgör vår bygd. Du som gillar att arrangera evenemang och skapa kontakter, då är detta gruppen för dig